Åben fra 02.04 til 25.09.2022 –  Ring +45 6531 0256 for information.

Hyttebeskrivelser

Ankomst efter kl. 15, afrejse inden kl. 11​

​4 personers hytte med altan​ (+2 personer)

​Kategori 5A med altan.

​Denne hytte består af 25 kvm, fordelt på et opholdsrum med køkken. Køkkenet inkluderer komfur, ovn og køleskab med lille fryser samt køkkenredskaber og service kaffemaskine og elkedel. I opholdsrummet er der spisebord, sovesofa samt TV. Fra opholdsrummet er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng 140 cm. , badeværelset og hemsen, som byder på 2 sovepladser, højt til loftet, almindelig trappe samt terrassedør til altanen, der byder på bord og stole, samt skøn udsigt til vandet og solopgangen.

​Udenfor findes der rummelig overdækket terrasse, med bænk og grill.

2 personers hytte​

Kategori 4A

Denne hytte består af 2 rum fordelt på 15 kvm. Hvoraf det ene rum er toilet. Opholds rummet byder på mindre tekøkken, med kogeplader, køleskab med lille fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel samt køkkenredskaber og service. Herudover er der to Boks madrasser, spisebord og TV med kabel tv.

​Udendørs findes der mindre overdækket terrasse, bænkesæt og grill.

3 personers hytte​

​Kategori 4A

Denne hytte består af 2 rum fordelt på 15 kvm. Hvoraf det ene rum er toilet. Opholds rummet byder på mindre tekøkken, med kogeplader, køleskab med lille fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel samt køkkenredskaber og service. Herudover er der en boks madras og sovesofa, spisebord og TV.

​Udendørs findes der mindre overdækket terrasse, bænkesæt og grill.

5 personers hytte​

​Kategori 5A

Denne hytte består af 3 rum fordelt på 25 kvm. Retro hytten. Opholdsrummet består af hyggeligt spiseområde, lænestole og TV. Herudover er der køkken med ovn, komfur og køleskab med lille fryser samt køkkenredskaber og service, kaffemaskine og elkedel. Fra opholdsrummet er der adgange til to soveværelser, et med dobbeltseng 140 cm. og et med enkelt seng, badeværelse og hemsen, som indeholder to sovepladser.

Udendørs er der en rummelige terrasse med bænk og grill.

Pladsoversigt

Se vores anmeldelser

Gæsterne elsker Nyborg Strandcamping

Se hvad kunderne skriver om deres campingferie hos os.

"Kæmpe anbefaling"

Skønt sted, med den reneste strand og flotteste udsigt over Storebælt. Pæne rene hytter og faciliteter, med lækre nye familiebaderum.

jani Demant Hemmingsen

"Dejligt sted med god udsigt"

Fantastisk skønt sted med den dejligste udsigt lige ned til vand / strand.. Behagelig modtagelse, venlighed og ordentlighed.

Susan Elisa Pedersen

"Lett å kunne slappe av..."

Stille og rolig, pen strand, ungan koste seg mye, lett å kunne slappe av, rent og ryddig her, og de har god service og god kontroll på plassen

Steffen Andre Mannsåker

"Bra camping och service!"

Vi är nu här igen efter två år. Lika fint som förra gången. Bra camping, bra service, toppen strand, trevlig stad. Rekommenderas varmt.

Jan Axelsson

Se flere anmeldelser på Facebook​

Har du spørgsmål til Nyborg Strandcamping? Kontakt os her!

Nyborg Strandcamping ApS

Hjejlevej 99, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 6531 0256

E-mail: mail@strandcamping.dk

Om Nyborg Strandcamping

​Nyborg Strandcamping er en hyggelig familie campingplads, beliggende direkte til Storebælt med en flot panoramaudsigt til Storebæltsbroen. Her er plads til alle, både børnefamilier, enlige og par.

CVR-nummer: 28864612​

Bank: Frørup Andelskasse​

Kontonr.: 5960-4014098

SWIFT-CODE: FROPDK21

EBAN: DK4459600004014098​

2021 © Nyborg Strandcamping

Følg med på Facebook