Open from 28.03 to 26.09.2021 - Call +45 6531 0256 for information.

Hyttebeskrivelse​

4 personers hytte med altan​ (+2 personer)

Kategori 5A med altan.

Denne hytte består af 25 kvm, fordelt på et opholdsrum med køkken. Køkkenet inkluderer komfur, ovn og køleskab samt køkkenredskaber og service. I opholdsrummet er der spisebord, sovesofa samt TV. Fra opholdsrummet er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng 140 cm. , badeværelset og hemsen, som byder på 2 sovepladser, højt til loftet, almindelig trappe samt terrassedør til altanen, der byder på bord og stole, samt skøn udsigt til vandet og solopgangen.
​Udenfor findes der rummelig overdækket terrasse, med bænk og grill.

2 personers hytte​

Kategori 4A

Denne hytte består af 2 rum fordelt på 15 kvm. Hvoraf det ene rum er toilet. Opholds rummet byder på mindre tekøkken, med kogeplader, køleskab, mikroovn samt køkkenredskaber og service. Herudover er der to Boks madrasser, spisebord og TV med kabel tv. 

​Udendørs findes der mindre overdækket terrasse, bænkesæt og grill.

4 personers hytte​ med køjeseng 

Kategori 4A

Denne hytte består af 2 rum fordelt på 15 kvm. Hvoraf det ene rum er toilet. Opholds rummet byder på mindre tekøkken, med kogeplader, køleskab, mikroovn samt køkkenredskaber og service. Herudover er der en køjeseng, og en sovesofa, spisebord og TV.

​Udendørs findes der mindre overdækket terrasse, bænkesæt og grill.

5 personers hytte​

Kategori 5A

Denne hytte består af 3 rum fordelt på 25 kvm. Retro hytten. Opholdsrummet består af hyggeligt spiseområde, lænestole og TV. Herudover er der køkken med ovn, komfur og køleskab samt køkkenredskaber og service. Fra opholdsrummet er der adgange til to soveværelser, et med dobbeltseng 140 cm. og et med enkelt seng, badeværelse og hemsen, som indeholder to sovepladser.

Udendørs er der en rummelige terrasse med bænk og grill.

Pladsoversigt​

Our recommendations

Our guests live Nyborg Strandcamping!

See what customers write about their camping holiday with us.

"Kæmpe anbefaling"

Skønt sted, med den reneste strand og flotteste udsigt over Storebælt. Pæne rene hytter og faciliteter, med lækre nye familiebaderum.

jani Demant Hemmingsen

"Dejligt sted med god udsigt"

Fantastisk skønt sted med den dejligste udsigt lige ned til vand / strand.. Behagelig modtagelse, venlighed og ordentlighed.

Susan Elisa Pedersen

"Lett å kunne slappe av..."

Stille og rolig, pen strand, ungan koste seg mye, lett å kunne slappe av, rent og ryddig her, og de har god service og god kontroll på plassen

Steffen Andre Mannsåker

"Bra camping och service!"

Vi är nu här igen efter två år. Lika fint som förra gången. Bra camping, bra service, toppen strand, trevlig stad. Rekommenderas varmt.

Jan Axelsson

See more recommendations

Do you have questions about Nyborg Strandcamping? Contact us here!

Nyborg Strandcamping ApS

Hjejlevej 99, 5800 Nyborg

See route on Google Maps


Phone: +45 6531 0256

E-mail: mail@strandcamping.dk

About Nyborg Strandcamping

​Nyborg Strandcamping is a cozy family campsite, located directly on the Great Belt with a beautiful panoramic view of the Great Belt Bridge. There is room for everyone, both families with children, singles and couples.

CVR-nummer: 28864612​

Bank: Frørup Andelskasse​

Kontonr.: 5960-4014098

SWIFT-CODE: FROPDK21

EBAN: DK4459600004014098​

2021 © Nyborg Strandcamping

Follow on Facebook